Saludo del Cuadro de Honor Nuestros representantes 2016

 

 

 

 

Hola a tots!

Un any més!
Unes falles més!
Mai és un anys més, ni molt menys, un cop es recull el testimoni i dónes és "sí", el compromís és total, i la il·lusió com la del primer dia o major encara, si cal.
Encara que això no seria suficient per fer si cap més gran la nostra falla, sil la colarboración de tots els fallers / es, amb la directiva al capdavant. doncs sense ells el president és incapaç de fer-ho tot.
A més aquesta alegria no ve en solitari, ja que va acompanyada de la meva fallera major Mª JOSÉ CALABUIG NAVARRO, a la qual li desitjo un any inoblidable i ple de satisfacció, i per descomptat als meus dos representants infantilsla nostra fallera major infantil LUCIA CANO GODOY i el nostre president PAU VILLANUEVA MARITINEZ, que gaudiu al màxim d'un any que és màgic i especial Espere que aquestes falles que s'acosten tinguem unes festes i actes fantàstics, desitjant per la meva part que la tasca realitzada pel meu directiva i per la meva sigui del vostre gust, ja que des del primer moment hem perseguit aquest objectiu.
Quedem-nos amb els valors autèntics i positius que dóna la nostra falla.
VIXCA LA FALLA GRAN VIA DE L´EST!!!!

José Antonio Aparisi Escriba
President

 

Benvolguts internautes:

És un plaer per a mi poder dirigir-vos unes paraules des de la nostra pàgina web. Comença el Compte enrere per gaudir de la Millor festa del món !! LES FALLES!! Vós convide a tots a que iscau al carrer, disfruteu de la música, mascletaes i dels magnifics monuments que decorin Els nostres carrers.
Junt a Pau, Lucía i Tonet espere gaudir aquest any més que mai i vós desitge que vosaltres también ho feu.
Vós saluda la fallera major 2016 de la Falla Gran Via del Est

Maria José Calabuig Navarro
Fallera Major 2016

 

Benvolguts internautes:

És per a mi un plaer de escriure unes paraules en la pàgina web de la nostra falla com a President Infantil 2016. Amb Lucía, Mª José i Tonet, vaig a viure un any molt especial. Agrair el suport i la il·lusió que té la meua família, especialment la meua mare i la meua germaneta Marta per aquest any tan especial. Ara només falta gaudir de la setmana fallera, eixa que tant he desitjat.

Pau Villanueva Martínez
President Infantil 2016

Estimats fallers:

Estimats Fallers: Estic molt contenta per poder dirigir-me a tots en aquesta página web com a fallera major infatil. Com ja sabeu, sóc fallera desde que vaig nàixer i no tinc paraules per a expressar l’orgullosa que estic de representar aquesta gran falla. Comença el compte enrere fallers! Molt prompte el carrers s’ompliran de banderetes, música, flors, pólvora i monuments fallers! Espere que aquestes falles 2016 siguen màgiques i plenes de moments inoblidables. Desitge passar-m’ho súper bé amb tot la comissió, família i amics i en especial amb Pau, María José i Tonet d’unes falles que sense dubte seran molt especials. Des d’açí convide a tot el poble a que s’aprope al nostre casal i visquen la millor festa del món!
Molt bones festes a tots.
Visca falla Gran Vía de l'est!!

Lucía Cano Godoy
Fallera Major Infantil 2016

La Falla de "Las Cuevas"

Plantando desde 1969

La Falla Gran Vía del Este lleva plantando sus monumentos desde 1969, año de su fundación oficial, en el recientemente restaurado barrio de "Las Cuevas de Mallorca" Tomando sus integrantes el nombre de "Cover@s".

Es para nosotros un orgullo formar parte de este barrio y de sus gentes. Haciendo história y convirtiéndose en el centro lúdico, festivo y cultural de esta zona de Bétera.

¿Donde Estamos?


Ver mapa grande

Nuestro casal está en la Avenida de la Constitución (antigua Gran Vía del Este) Nº 39, bajo. 46117 (Bétera - Valencia)